Cabinetul Stomatologic Zâmbetdent – Expertul Tău în Implantologie

Bine ați venit la Clinica Stomatologică Zâmbetdent, locul unde sănătatea și frumusețea zâmbetului dumneavoastră sunt pe mâini sigure! Situat convenabil în București, sector 6, pe strada Moinești nr. 8, în inima cartierului Militari, Zâmbetdent oferă servicii de implant dentar de top, menite să vă redobândească încrederea și confortul de zi cu zi.

Implantologie de Ultimă Generație

La Cabinetul Stomatologic Zâmbetdent, ne mândrim cu abordarea noastră modernă și personalizată în implantologie. Utilizăm tehnici avansate și echipamente de ultimă generație pentru a asigura rezultate optime și durabile pentru fiecare pacient. Fie că aveți nevoie de un singur implant dentar sau de o soluție completă pentru reabilitarea danturii, echipa noastră de specialiști este aici pentru a vă oferi cele mai bune opțiuni de tratament.

Avantajele Implanturilor Dentare la Clinica Stomatologică Zâmbetdent

 • Durabilitate și Funcționalitate: Implanturile dentare sunt concepute pentru a fi soluții pe termen lung, oferindu-vă stabilitate și confort.
 • Estetică Naturală: Designul și materialele de calitate superioară asigură un aspect natural și plăcut.
 • Tehnologie Avansată: Folosim tehnici inovatoare de implantologie pentru a asigura proceduri sigure și eficiente.
 • Echipa de Profesioniști: Medicii noștri sunt specializați în implantologie și participă constant la cursuri de perfecționare pentru a rămâne la curent cu cele mai noi tendințe și metode.

De ce să alegeți Cabinetul Stomatologic Zâmbetdent?

La Zâmbetdent, prioritatea noastră este confortul și satisfacția pacienților noștri. De la prima consultație până la finalizarea implantului dentar, veți beneficia de o atenție deosebită și de un plan de tratament personalizat, adaptat nevoilor dumneavoastră specifice. Ne străduim să facem fiecare vizită la stomatolog o experiență plăcută și fără stres.

Contactați-ne Astăzi!

Nu mai amânați grija pentru sănătatea dentară! Pentru mai multe informații despre serviciile noastre de implantologie sau pentru a programa o consultație, vă invităm să ne contactați la numerele de telefon 0754.077.274 (Orange) și 0722.244.058 (Digi) sau să ne vizitați la adresa noastră din București, sector 6, strada Moinești nr. 8, cartierul Militari (blvd. Iuliu Maniu / metrou Gorjului).

Zambiti, va rog!

Un implant dentar este un surub de titan care inlocuieste radacina unui dinte lipsa. Implantul este inserat in osul maxilar sau mandibular printr-o intervetie chirurgicala. In urmatoarea etapa de tratament, implantului i se ataseaza o alta piesa metalica numita „bont protetic”, deasupra caruia medicul stomatolog poate plasa coroana, puntea sau proteza ce va inlocui dintele sau dintii lipsa Apoi se asteapta o perioada de timp, pana se stabileste o relatie de legatura (osteointegrare) intre implant si os.

PROMOTIE – Implant Dentar Complet – 1199 lei redus din 2700 lei

-implant dentar titan,
-bont protetic titan,
-bont de vindecare,
-coroana dentara portelan sau (coroana zirconiu 400 lei in plus)

Toate manoperele incluse in pretul ofertei. Garantie 5 – 8 ani, numar nelimitat de implante.

Prima rata este de 99 Ron, iar a doua rata se plateste la cabinet si este in valoare de
1100 Ron !

Implant dentar
Implantologie

Etapele Realizării Unui Implant Dentar

Realizarea unui implant dentar implică mai multe etape esențiale pentru a asigura succesul și durabilitatea procedurii. Iată care sunt principalele etape:

1. Consultația Inițială și Planificarea Tratamentului

 • Evaluare medicală și dentară: Medicul stomatolog va evalua starea generală de sănătate și sănătatea orală a pacientului. Se vor efectua radiografii și, în unele cazuri, tomografii computerizate pentru a obține imagini detaliate ale structurilor dentare și osoase.
 • Planificarea tratamentului: Pe baza evaluării, se va stabili un plan de tratament personalizat, care va include detalii despre numărul și poziția implanturilor necesare, tipul de implanturi dentare utilizate și eventualele proceduri adiționale necesare, cum ar fi grefele osoase.

2. Intervențiile Preparatorii (dacă este necesar) la Implantologie

 • Extracția dinților deteriorați: Dacă există dinți care trebuie extrași înainte de inserarea implanturilor, aceasta se va face în această etapă.
 • Grefa osoasă: În cazurile în care osul maxilar sau mandibular nu este suficient de gros sau dens pentru a susține implantul, se va efectua o grefă osoasă pentru a asigura o bază solidă.

3. Inserarea Implantului

 • Anestezie: Procedura se efectuează sub anestezie locală, dar în unele cazuri poate fi utilizată și sedarea.
 • Inserarea șurubului de titan: Medicul va face o incizie în gingie pentru a expune osul, apoi va fora un orificiu în os în care va introduce șurubul de titan (implantul propriu-zis). Gingia va fi suturată pentru a acoperi implantul.
 • Perioada de vindecare: După inserarea implantului, este necesară o perioadă de vindecare de 3-6 luni pentru ca implantul dentar să se integreze complet cu osul (proces numit osteointegrare).

4. Atașarea bontului protetic

După ce implantul dentar s-a integrat în os, medicul va face o nouă incizie pentru a expune capătul implantului și va atașa un bont protetic (un mic conector) care va susține coroana dentară.

5. Luarea amprentelor și realizarea coroanei dentare

 • Amprentarea dentară: Medicul va lua amprentele dentare pentru a crea un model precis al dinților și maxilarului pacientului.
 • Realizarea coroanei: Pe baza amprentelor, laboratorul dentar va realiza o coroană dentară personalizată, care va fi adaptată perfect la bontul protetic și va avea un aspect natural.

6. Atașarea coroanei dentare

Coroana finală este atașată la bontul protetic. Medicul va verifica ajustările necesare pentru a asigura o potrivire corectă și confortabilă.

7. Îngrijirea post-operatorie și monitorizarea

 • Îngrijire și igienă orală: Medicul va oferi instrucțiuni pentru îngrijirea implantului dentar și a zonei înconjurătoare. Este esențială menținerea unei igiene orale riguroase pentru a preveni infecțiile.
 • Vizite de control: Pacientul va trebui să se prezinte la vizite periodice la cabinetul stomatologic pentru a monitoriza starea implantului și sănătatea orală generală.

Respectarea acestor etape asigură o integrare corectă a implantului dentar și succesul pe termen lung al tratamentului. Fiecare pacient este unic, iar medicul stomatolog va adapta planul de tratament pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărei persoane.

Implantologie la Cabinetul Stomatologic Zâmbetdent – Redescoperiți plăcerea unui zâmbet sănătos și strălucitor cu ajutorul implanturilor dentare de înaltă calitate!

Implant dentar
Call Now Button