Cabinet Stomatologic ZâmbetDent – Detartraj Profesional cu Ultrasunete în București, Sector 6

Bun venit la Clinica Stomatologică ZâmbetDent, locația dvs. de încredere pentru detartraj dentar profesional în București, sector 6. Situată pe strada Moinești nr 8, în cartierul Militari, clinica noastră este dedicată sănătății orale, oferindu-vă servicii de înaltă calitate pentru o igienă dentară impecabilă.

De ce să alegeți Cabinet Stomatologic ZâmbetDent pentru detartraj?

  • Echipă de specialiști: Echipa noastră de medici dentiști este formată din profesioniști cu experiență, dedicați sănătății și confortului dvs. oral, asigurându-vă cele mai bune rezultate în urma tratamentului de detartraj dentar.
  • Tehnologie modernă: Utilizăm echipamente de ultimă generație și tehnici avansate de detartraj cu ultrasunete pentru a îndepărta tartrul și placa bacteriană eficient și fără durere.
  • Servicii personalizate: Fiecare pacient beneficiază de un plan de tratament adaptat nevoilor sale specifice, pentru a asigura o igienă orală perfectă și prevenirea problemelor dentare.
  • Atmosferă confortabilă: Clinica noastră vă oferă un mediu prietenos și relaxant, unde vă puteți simți în siguranță pe toată durata tratamentului.

Beneficiile detartrajului cu ultrasunete la Clinica Stomatologică ZâmbetDent

  1. Eficiență ridicată: Detartrajul cu ultrasunete este o metodă modernă și eficientă de îndepărtare a tartrului și plăcii bacteriene, asigurându-vă o curățare profundă a dinților.
  2. Confort sporit: Procedura este rapidă și nedureroasă, oferind pacienților o experiență confortabilă și fără disconfort.
  3. Prevenirea bolilor gingivale: Detartrajul profesional regulat previne apariția și dezvoltarea bolilor parodontale, menținând sănătatea gingiilor și a dinților.
  4. Îmbunătățirea aspectului estetic: Îndepărtarea tartrului și a plăcii bacteriene contribuie la un zâmbet mai strălucitor și mai sănătos.

Locație și programări

Cabinetul Stomatologic ZâmbetDent este situat în București, sector 6, pe strada Moinești nr 8, în cartierul Militari. Suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune soluții de detartraj cu ultrasunete, într-un mediu profesionist și prietenos.

Pentru programări sau pentru a afla mai multe informații despre serviciile noastre de detartraj, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0754.077.274 (Orange) și 0722.244.058 (Digi).

Ce este detartrajul?

Profilaxia la linvelul cavitatii orale este deosebit de importanta, cu totii stim ca este necesar si onligatoriu sa spalam dintii de doua ori pe zi, punand accesul pe spalatul de seara.

Multitudinea de produse ne ajuta foarte mult. Au aparut foarte sortimente de paste de dintii, ape de gura, cele mai multe cu continut fluorurat, medicamentos, cu extractie de plante, etc. Toate acestea ne ajuta foarte mult in profilaxia cariei dentare, a imbolnavirilor mucogingivale. Dar trebuie sa stim un lucru important. La nivelul dintilor se depune si se formeaza un biofilm bacterian, invizibil cu ochiul liber, format din compusi alimentari, carbohidrati, bacterii, etc.

Ei bine, acest biofilm nu poate fi indepartat eficient numai prin periajul dentar cu pasta de dinti, neîndepartându-se in totalitate, mai ales daca igiena e deficitara, creeaza conditiile aditionarii unor concretiuni solide, mai ales daca si ph-ul salivar este favorabil, aceste concretiuni asa-numitul tartru dentar, reponsabil intr-o masura covarsitoare pe imbolnavirea dintilor si tesuturilor de sustinere.

Detartraj dentar
Dantura

La Clinica Stomatologică ZâmbetDent, suntem dedicați să oferim cele mai bune tratamente de detartraj profesional cu ultrasunete în București, sector 6. Vizitați-ne pe strada Moinești nr 8, în cartierul Militari, și descoperiți cum putem contribui la sănătatea și frumusețea zâmbetului dvs. prin detartraj de înaltă calitate.

Îndepărtarea tartului dentar nu ne este la indemana, oricat ne-am spala pe dinti, aderenta la smalt fiind foarte mare, nu putem indeparta curatirea dintilor si tesuturilor adiacente de tartru, este realizata numai de care medicul dentist in cabinet, daca in trecut detartrajul se realiza cu instrumente mecanice, fiind de multe ori destul de traumatizat, acum este mult mai usor, deoarece se utilizeaza ultrasunetele cele mai fine depuneri, inclusiv de la nivel subgingival, asigurand astfel intretinere unei bune irigatii sangvine, necesare pentru mentinerea sanatatii.

Detartrajul ultrasonic este completat de un periaj dentar profesional, care utilizeaza instrumentar rotativ si paste speciale, cu continut bogat fluorurat si medicamentos. Alaturi de detartraj si periaj, medicul dentist mai utilizeaza o serie de substante topice, menite sa revitalizeaza tesuturile. Iata de ce, este necesar sa mergem o data la 6 luni in cabinetul stomatologic pentru control si detartraj, astfel ne asiguram ca sanatatea dintilor este mentinuta totdeauna.

Cabinet Stomatologic ZâmbetDent – Expertul dvs. în detartraj profesional cu ultrasunete în București, sector 6, cartierul Militari (blvd. Iuliu Maniu / metrou Gorjului).

Call Now Button