Cabinetul Stomatologic Zâmbetdent – Chirurgie Orală de Top în București, Sector 6

Bun venit la Clinica Stomatologică Zâmbetdent, locul unde găsiți soluții profesioniste și de încredere pentru chirurgie orală în București, sector 6. Situat pe strada Moinești nr 8, în cartierul Militari, cabinetul nostru este dedicat sănătății și confortului dumneavoastră, oferindu-vă servicii stomatologice la cele mai înalte standarde.

De ce să alegeți Zâmbetdent pentru chirurgie orală?

  • Echipă de specialiști: Echipa noastră este formată din medici chirurgi orali cu experiență vastă, pregătiți să abordeze orice tip de intervenție chirurgicală orală cu profesionalism și atenție.
  • Tehnologie modernă: Folosim echipamente și tehnici de ultimă generație pentru a asigura precizie maximă și recuperare rapidă în urma intervențiilor chirurgicale orale.
  • Servicii personalizate: Fiecare pacient primește un plan de tratament individualizat, adaptat nevoilor sale specifice și condițiilor particulare de sănătate orală.
  • Confort și siguranță: Prioritizăm confortul și siguranța pacienților noștri, asigurând un mediu relaxant și steril pentru toate procedurile chirurgicale.

Servicii de chirurgie orală oferite la Zâmbetdent

  1. Extracții dentare complexe: Realizăm extracții ale dinților incluși sau impactați, asigurând o procedură sigură și minim invazivă.
  2. Implanturi dentare: Oferim soluții moderne pentru înlocuirea dinților lipsă prin implanturi dentare de înaltă calitate.
  3. Rezecții apicale: Tratăm infecțiile apicale prin intervenții precise și eficiente.
  4. Chirurgie parodontală: Tratăm afecțiunile gingivale avansate prin proceduri chirurgicale specializate.
  5. Chirurgie ortognatică: Corectăm malocluziile și alte probleme structurale ale maxilarului prin intervenții chirurgicale complexe.

Locație și programări

Clinica Stomatologică Zâmbetdent este situat în București, sector 6, pe strada Moinești nr 8, în cartierul Militari. Suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune soluții de chirurgie orală, într-un mediu prietenos și profesionist.

Pentru programări sau pentru a afla mai multe informații despre serviciile noastre de chirurgie orală, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0754.077.274 (Orange) și 0722.244.058 (Digi).

Colaboram cu specialisti foarte pregatiti in realizarea unor interventii chirurgicale dento-alveolare  mai complexe: Extractia dentara, Rezectia apicala, Chiuretaje periapicale, Augmentare osoasa, Regularizari de creasta osoasa, Frenectomia, Premolarizarea.

La Cabinetul Stomatologic Zâmbetdent, suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii de chirurgie orală în București, sector 6. Vizitați-ne pe strada Moinești nr 8, în cartierul Militari, și descoperiți cum putem contribui la sănătatea și frumusețea zâmbetului dvs. prin intervenții chirurgicale de înaltă calitate.

Clinica noastra inseamna

Responsabilitate fata de pacient, Abilitate profesionala, Meticulozitate in realizarea manoperelor, Inovatie in realizarea planului de tratament, Siguranta unui tratament stomatologic de calitate.

Clinica Stomatologică Zâmbetdent – Expertul dvs. în chirurgie orală în București, sector 6, cartierul Militari (blvd. Iuliu Maniu – metrou Gorjului).

Chirurgie orala - Clinica stomatologica Zambetdent
Call Now Button