Cabinetul Stomatologic Zâmbetdent – Aparate Ortodontice de Calitate în București, Sector 6

Bun venit la Clinica Stomatologică Zâmbetdent, destinația dvs. pentru montarea aparatelor ortodontice în București, sector 6. Situat pe strada Moinești nr 8, în cartierul Militari, cabinetul nostru oferă servicii stomatologice de top, inclusiv aparate ortodontice pentru toate vârstele.

De ce să alegeți Zâmbetdent pentru aparate ortodontice?

 • Echipă de specialiști: La Zâmbetdent, suntem mândri de echipa noastră de medici ortodonți cu experiență, dedicați să vă ofere cele mai bune soluții pentru alinierea dinților și corectarea problemelor ortodontice.
 • Tehnologie modernă: Utilizăm aparate ortodontice de ultimă generație și tehnici avansate pentru a asigura rezultate eficiente și confortabile pentru pacienții noștri.
 • Servicii personalizate: Fiecare pacient primește un plan de tratament individualizat, adaptat nevoilor și obiectivelor sale specifice.
 • Consultanță: Oferim consultații inițiale pentru evaluarea necesităților ortodontice și stabilirea celui mai potrivit tip de aparat ortodontic pentru dvs.

Tipuri de aparate ortodontice disponibile la Clinica stomatologica Zâmbetdent

 • Aparate dentare metalice: O soluție clasică și eficientă pentru corectarea problemelor ortodontice.
 • Aparate dentare ceramice: Aparate estetice, aproape invizibile, perfecte pentru adulți și adolescenți.
 • Aparate linguale: Aparate fixe montate pe partea interioară a dinților, invizibile din exterior.
 • Speed: Aparate ortodontice moderne din aliaj nichel-titan, ideale pentru cei care își doresc un tratament eficient.

Locație și programări

Cabinetul Stomatologic Zâmbetdent se află în București, sector 6, pe strada Moinești nr 8, cartierul Militari. Suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune servicii de ortodonție, într-o atmosferă prietenoasă și relaxantă.

Pentru programări sau pentru a afla mai multe informații despre aparatele ortodontice, nu ezitați să ne contactați la telefon 0754.077.274 și 0722.244.058 .

Ortodontia se ocupa cu corectarea pozitiei dintilor care au o aliniere incorecta (rotati, inghesuiti etc). Frecvent acest gen de afectiuni se intalnesc la copii si la adolescenti, de aceea parintii trebuie sa fie atenti si sa duca copii la tratament ortodontic de la virste mici, altfel copii vor suferi dereglari in sfera articulatiei temporomandibulare cat si a sistemului digestiv.

La copii se recomanda ca la varsta de sapte ani sa li se faca un consult ortodontic pentru a trata din timp anomaliile dento-maxilare care exista.

Care este varsta limita de aplicare a tratamentului ortodontic ?

Ortodontia nu cunoaste limite de varsta putandu-se trata copii incepand cu varste de 5 ani pana la adulti cu varsta de 40 de ani. Dar cu cat se diagnosticheaza din timp o anomalie acesteia i se pot aplica mai multe optiuni in decursul tratamentului ortodontic.

Cat timp dureaza un tratament ortodontic?

In momentul in care veti fi consultat de specialistii ortodonti ai clinicii vi se va comunica un timp estimativ al tratamentului, deoarece acesta difera de la pacient la pacient, întrucât mobilitatea dentara este diferita la fiecare individ. Un tratament ortodontic poate dura pana la 24 de luni, dar in cele mai multe cazuri este de 12 luni. In tot acest timp este foarte important ca pacientul sa se prezinte la consultul lunar de specialitate fiind esentiala colaborarea stransa medic-pacient.

La Clinica Stomatologică Zâmbetdent, prioritatea noastră este să vă ajutăm să obțineți zâmbetul perfect cu ajutorul aparatelor ortodontice. Vizitați-ne în București, sector 6, pe strada Moinești nr 8, și descoperiți cum putem transforma zâmbetul dvs. într-unul sănătos și strălucitor!

Tipuri de aparate ortodontice

Aparat ortodontic
ZambetDent - Clinica Stomatologica - Montaj aparate ortodontice

I. Aparatele mobile si functionale

Aparatele ortodontice mobile sunt indicate in general copiilor care mai prezinta pe arcadele dentare dinti de lapte. Rolul lor esential este de stimulare a cresterii arcadelor dentare sau pentru corectarea unor mici malpozitii. In unele cazuri aceste aparate pot reprezenta singura solutie de tratament doar in cazul in care acestea sunt purtate zilnic tip de cateva ore, sau poate reprezenta doar o ameliorare a situatiei clinice pentru a micsora timpul de purtare al unui aparat ortodontic fix. Sunt realizate din material plastic atribuindu-i-se culori vii pentru a-i atrage pe pacientii tineri.

Aparatele ortodontice functionale sunt foarte importante si folosite in perioada de crestere a copiilor avand rol de stimulare sau inhibare (oprire) a cresterii maxilarelor, ajuta la corectarea unor obiceiuri vicioase cum ar fi respiratia orala sau sugerea degetului.

II. Aparatele ortodontice fixe

a. Aparatul dentar metalic

Este cel mai des intalnit aparat ortodontic fiind usor de purtat. Componentele sale (bracketurile) sunt realizate din otel de inalta calitate.

b. Aparatul ortodontic ceramic

Aparatul are o vizibilitate mai mica, deoarece bracketurile din ceramica atasate pe dinte sunt transparente.

c. Aparatul ortodontic Speed

Este o tehnica noua aparuta recent, iar pe langa vizibilitatea redusa prezinta cea mai eficienta alinierea a dintilor. Un avantaj foarte mare este faptul ca are o elasticitate care ii permite realizarea unor aliniere complexe in perioade de timp scurte. Materialul din care este conceput este un material din Nichel-Titan.

d. Aparatul ortodontic lingual

Numite si aparate invizibile, deoarece fiind plasate pe fata interna a dintilor, ele nici nu se observa. Are ca avantaj ca pacientul poate vedea mai clar rezultatele din timpul tratamentului.

e. Aparatul de contentie

Este folosit in faza finala a tratamentului deoarece in unele cazuri dintii au tendinta de a reveni la pozitia incorecta. Se poarta de la cateva luni, pana la cativa ani pentru un caz mai complex.

Va asteptam cu drag la clinica Zambetdent pentru a beneficia de consult profesional de specialitate pentru a preintampina orice anomalie existenta sau in curs de instalare.

Valorile cabinetului stomatologic Zâmbetdent

 • Responsabilitate fata de pacient
 • Abilitate profesionala
 • Meticulozitate in realizarea manoperelor
 • Inovatie in realizarea planului de tratament
 • Siguranta unui tratament stomatologic de calitate.

Cabinet Stomatologic Zâmbetdent – Expertul dvs. în aparate ortodontice în București, sector 6, cartierul Militari (blvd. Iuliu Maniu – metrou Gorjului).

Aparate ortodentice Zambetdent
Aparat ortodentic
Call Now Button