Cabinet Stomatologic ZâmbetDent – Expertul dvs. în Extracție Dentară în București, Sector 6

Bun venit la Clinica Stomatologică ZâmbetDent, locul unde sănătatea orală este prioritatea noastră. Situată în București, sector 6, strada Moinești nr 8, în cartierul Militari, clinica noastră oferă servicii stomatologice de înaltă calitate, inclusiv extracții dentare profesionale, efectuate de o echipă de specialiști cu experiență vastă.

De ce să alegeți Clinica Stomatologică ZâmbetDent pentru extracții dentare?

  • Echipă de specialiști: Echipa noastră de medici dentiști este pregătită să efectueze extracții dentare cu maximă atenție și profesionalism, asigurându-vă o experiență cât mai confortabilă și sigură.
  • Tehnologie avansată: Utilizăm echipamente moderne și tehnici avansate pentru a realiza extracțiile dentare rapid și eficient, minimizând disconfortul post-operator.
  • Abordare personalizată: Fiecare pacient beneficiază de un plan de tratament individualizat, adaptat nevoilor sale specifice și stării de sănătate dentară.
  • Mediu prietenos și confortabil: Clinica noastră vă oferă un mediu relaxant și sigur, unde vă puteți simți în largul dvs. pe parcursul întregii proceduri de extracție dentară.

Servicii de extracție dentară oferite la Cabinet Stomatologic ZâmbetDent

  1. Extracții dentare simple: Realizăm extracții dentare de rutină pentru dinții afectați de carii severe, infecții sau traume.
  2. Extracții dentare complexe: Suntem specializați în extracții dentare complexe, inclusiv extracția molarilor de minte (măselele de minte) și dinților impactați.
  3. Extracții chirurgicale: Oferim extracții chirurgicale pentru dinții care necesită intervenții mai complexe din cauza poziției sau structurii lor.
  4. Consultanță și pregătire pre-operatorie: Asigurăm consultații detaliate și pregătire adecvată înainte de extracție, explicând fiecare pas al procedurii pentru a reduce anxietatea pacienților.
  5. Îngrijire post-operatorie: Furnizăm instrucțiuni clare pentru îngrijirea post-operatorie, monitorizând recuperarea și oferind suport pentru gestionarea eventualelor disconforturi.

Locație și programări

Clinica Stomatologică ZâmbetDent este situată în București, sector 6, pe strada Moinești nr 8, în cartierul Militari. Suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune soluții de extracție dentară, într-un mediu profesionist și prietenos.

Pentru programări sau pentru a afla mai multe informații despre serviciile noastre de extracție dentară, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0754.077.274 (Orange) și 0722.244.058 (Digi).

Ce este extracția dentară și când trebuie efectuată

Extractia dentara reprezinta un tratament radical, chirurgical, prin care se indeparteaza de pe arcada dentara dinti care nu mai pot fi recuperati prin tratament.

De multe ori, oricare dintre noi a fost tentat sa recurga la extractia dentara, ori de cate ori durerile au fost mari, chinuitoare. Rolul acestui mic articol este de a ne invata cand trebuie recurs la extractia dentara in cabinetul dentar. Aici intervine rolul determinant al medicului stomatolog. Este obligatoriu sa tinem cont de sfaturile acestuia, pentru ca astfel avem sansa in plus de a ne pastra sanatatea si functionalitatea aparatului dento-maxilar.

Extractia dentara se va face ori de cate ori avem de a face cu resturi radiculare care nu mai pot fi recuperate, cu dintii mobili, in cadrul bolii parodontale, cu afectiuni infectioase acute si cronice de risc major, molarii de minte imbolnaviti si cu distructii coronare masive. Nu trebuie sa ne sperie durerile mai mari pe care le avem si pentru care cerem ajutorul medicului dentist. Exista afectiuni infectioase acute care desi initial provoaca dureri foarte mari benficiaza de tratament local si medicamentos pe cale generala.

Extractia dentara

De asemenea, in cazul dintilor cu procese carioase mari si profunde, care de asemenea pot fi recuperati prin extirpare vitala (scoaterea nervului), si reconstiruire coronara, medicul dentist stie intotdeauna care sunt indicatiile extractiei, stie sa tina cont si de topografia dintelui, de posibilitatea de a fi recuperat pentru angrenara lui intr-o lucrare protetica care ne va reda functionalitatea.

La Cabinet Stomatologic ZâmbetDent, suntem dedicați să oferim cele mai bune tratamente de extracție dentară în București, sector 6. Vizitați-ne și descoperiți cum putem contribui la sănătatea și confortul zâmbetului dvs. prin servicii de extracție dentară de înaltă calitate.

Considerăm că este gresita abordarea unor medici dentisti care fac extractii dentare „la cerere” sau care propun extractii pentru confectionarea ulterioara a unor proteze mobile. In cabinetul nostru dentar practicam extractiile dentare doar cind sunt intr adevar indicate.

Dentist si pacient

Sa nu uitam niciodata ca dintii cu care am fost inzestrati sunt cei mai pretiosi si radacinile lor naturale sunt cele mai bune elemente pentru lucrari protetice biologice si de durata. Nici chiar implantele dentare (care au luat amploare deosebita in ultimii ani) nu refac suficient biologia, osul natural si radacinile naturale sunt mult mai pretioase. Deci, cand se poate recupera ceva este extrem de important sa tinem cont de sfatul medicului dentis din cabinetul dentar.

Altfel, extractia este un act medical care astazi se face fara sa mai provoace traumatisme, se folosesc ace de anestezie foarte subtiri, care aproape ca nu se mai simt, anestezice calitative si foarte eficiente.

Nu in ultimul rand, trebuie sa subliniem ca este important sa informam medicul dentist despre unele afectiuni ale starii de sanatate, care pot implica negativ cu procedeele de anestezie si extractie. Cand este cazul, medicul dentist va solicita aviz de la medicii de alte specialitati care trateaza si dispensarizeaza aceste afectiuni.

Clinica Stomatologică ZâmbetDent – Expertul dvs. în extracție dentară în București, sector 6, str. Moinesti nr. 8, cartierul Militari (blvd. Iuliu Maniu / metrou Gorjului).

Call Now Button