Cabinetul Stomatologic Zâmbetdent – Tratament Carie Dentară în București, Sector 6

Bun venit la Clinica Stomatologică Zâmbetdent, locația dvs. de încredere pentru tratamentul cariilor dentare în București, sector 6. Ne găsiți pe strada Moinești nr 8, în cartierul Militari, unde vă așteptăm cu soluții moderne și eficiente pentru sănătatea dentară a întregii familii.

De ce să alegeți Zâmbetdent pentru tratamentul cariilor dentare?

 1. Echipa noastră de experți: La Clinica Zâmbetdent, suntem mândri de echipa noastră de medici stomatologi experimentați, dedicați prevenirii și tratamentului cariilor dentare. Fiecare pacient beneficiază de atenția și îngrijirea de care are nevoie.
 2. Tehnologie de ultimă generație: Utilizăm echipamente și materiale de cea mai bună calitate pentru a asigura tratamente eficiente și durabile. Metodele noastre moderne garantează un tratament confortabil și fără durere.
 3. Servicii personalizate: Fiecare tratament este adaptat nevoilor specifice ale pacientului, asigurând astfel cele mai bune rezultate pentru fiecare caz în parte.
 4. Prevenție și educație: Pe lângă tratamentul cariilor dentare, punem un accent deosebit pe educarea pacienților noștri în privința măsurilor preventive și a unei igiene orale corecte.

Servicii oferite pentru tratamentul cariilor dentare la Zâmbetdent

 • Detecția timpurie a cariilor: Efectuăm examinări detaliate pentru a detecta și trata cariile în stadii incipiente, prevenind astfel complicațiile ulterioare.
 • Tratamente restaurative: Oferim plombe estetice, realizate din materiale de înaltă calitate, care se integrează perfect în structura dentară naturală.
 • Tratamente de canal: În cazul în care caria a afectat pulpa dentară, realizăm tratamente endodontice eficiente pentru a salva dintele.

Locație și programări

Cabinetul Stomatologic Zâmbetdent este situat în București, sector 6, pe strada Moinești nr 8, în cartierul Militari. Suntem deschiși pentru programări și consultații, asigurându-ne că fiecare vizită este o experiență plăcută și eficientă pentru pacienții noștri.

Pentru programări sau pentru a afla mai multe informații despre tratamentul cariilor dentare, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0754.077.274 (Orange) și 0722.244.058 (Digi).

Despre caria dentară și complicațiile ei

Caria dentara este o pierdere de substanta la nivel dentar, care nu poate fi vindecata si restaurata decat este edispozanti, prin tratament stomatologic.

Caria dentara are multe cauze, pornind de la igiena deficitara, alimentatia cu multe produse procesate chimic, consumul exagerat de dulciuri si nu in ultimul rand, putem vorbi si de anumite afectiuni ale starii generale de sanatate, dezechilibre hormonale sau chiar factori genetici predispozanti, este neaparat necesar sa ne prezentam periodic in cabinetul de stomatologie pentru control si depistare precoce.

Odata descoperita caria dentara, medicul stomatolog trece la curatirea ei, indepartarea tesuturilor afectate, crearea unei cavitati care se va acoperi ulterior cu material de obturatie cu rol de a suplini pierderea de substanta si de refacere a functiilor masticatorie si fizionomica. Atunci cand procesul carios este de adancime medie, se protejeaza pulpa dentara (nervul dintelui) cu materiale biologic protectoare care contin hidroxid de calciu, cu rol de a reface parametrii biologici si de a impiedica patrunderea spre pulpa a substantelor iritante din materialele de obturatie, se folosesc materiale compozite care sunt, de culoarea dintelui si care au rezistenta apropiata de cea a smaltului dentar. Exista si materiale dezobturatie protectoare, cu eliberare de ioni de fluor, cu rol de a reface in integritate biologia dentara.

De multe ori durerea este cea care ne aduce la medic, iar cand se consulta, se constata ca procesul carios este profund, cu afectarea inflamatorie a pulpei dentare.

La Clinica Stomatologică Zâmbetdent, ne angajăm să oferim cel mai bun tratament pentru carii dentare în București, sector 6. Vizitați-ne pe strada Moinești nr 8, în cartierul Militari, și descoperiți cum putem contribui la sănătatea și frumusețea zâmbetului dvs.

Este necesara in acest caz extirparea pulpei (scoaterea nervului), care se face sub anestezie si nu este dureroasa, canalele dintelui se curata foarte bine, se spala, indepartand toate detritusurile, apoi se obtureaza cu materiale rezistente in timp pentru a nu mai permite factorilor externi sa patrunda. In cazurile in care pulpa dintelui s-a necozat, apar complicatii traduse prin dureri la nivelul radacinii dintelui, procese inflamatorii ale partilor moi.

Dupa drenajul si spalarea canalului se va proceda la tratamentul antiseptic si antibiotic, pe cale locala si generala, apoi cand totul este curat si vindecat se va proceda la inchiderea (obturarea) definitiva a canalelor si refacerea structurii dentare.

Este necesar sa pastram tot timpul o buna igiena la nivelul cavitatii orale, prin spalatul pe dinti, folosirea apelor de gura, sa ne alimentam sanatos cu multe fructe si legume si sa facem controale periodice la cabinetul de stomatologie pentru depistarea din timp a proceselor carioase si instituirea unui tratament precoce care va fi astfel mult mai usor si care va preveni toate complicatiile.

Cabinet Stomatologic Zâmbetdent – Expertul dvs. în tratamentul cariilor dentare în București, sector 6, cartierul Militari.

Angajamentul clinicii stomatologice Zâmbetdent

 • Responsabilitate fata de pacient
 • Abilitate profesionala
 • Meticulozitate in realizarea manoperelor
 • Inovatie in realizarea planului de tratament
 • Siguranta unui tratament stomatologic de calitate.
Carie dentara

Efectueaza o programare pentru tratament carii dentare la clinica stomatologica Zambetdent: str. Moinesti nr.8, sector 6, Bucuresti (cartier Militari / blvd. Iuliu Maniu / metrou Gorjului), telefon 0754.077.274 (Orange) și 0722.244.058 (Digi)

Call Now Button