Factorul care determina aparitia bolii parodontale este placa bacteriana, aceasta se formeaza la aproximativ o ora de la periajul dentar, asa cum a fost relatat mai sus daca pacientul nu realizeaza o igienizare corecta si completa bacteriile se vor inmulti si vor ataca atat dintii cat si gingiile.

Factorii de ordin local care favorizeaza inflamatia sunt cariile, fumatul, anomaliile dento-maxilare (inghesuiri dentare, spatieri interdentare, rotatii dentare, etc.); factori de ordin general ca tulburarile endocrine, predispozitia genetica, diabetul zaharat, sarcina, etc. Asadar este bine de retinut faptul ca persoanele care au in familie membri cu boala parodontala este bine sa se prezinte periodic la medic pentru consult si de a preveni agravarea bolii daca aceasta s-a instalat deja.

Clinica Zambetdent realizeaza tratamente specifice fiecarui pacient, de la detartraje subgingivale,aplicatiii locale medicamentoase,la vaccinuri si reconstructii tisulare si osoase,cu medici de specialitate.

CAND TE AFLI IN FATA UNEI PERSOANE SI NU POTI COMUNICA PRIN LIMBAJ VERBAL, TE POTI SALVA CU UN ZAMBET, IAR DACA REPLICA PE CARE O PRIMESTI INCLUDE LA RANDUL EI UN ZAMBET, AI CASTIGAT. CA SA DETII UN ZAMBET CONVINGATOR SI ATRACTIV, CABINETUL STOMATOLOGIC DR.PASCULESCU CRISTINA TI-A PREGATIT O OFERTA SUPERBA!– DACA ESTI UN PACIENT NOU – VEZI PE WWW.REDUCERIBENEFICE.RO

Call Now Button