Suntem clinica stomatologica cu 2 scaune dentare noi si aparatura de ultima generatie.

Ne propunem sa fim clinica stomatologica unde pacientii descopera echilibrul perfect intre profesionalismul medicilor, calitatea ireprosabila a materialelor si aparaturii si planurile de tratament adaptate inteligent la nevoile clientilor, fara utilizarea unor metode costisitoare, invazive si deloc necesare.

CAND TE AFLI IN FATA UNEI PERSOANE SI NU POTI COMUNICA PRIN LIMBAJ VERBAL, TE POTI SALVA CU UN ZAMBET, IAR DACA REPLICA PE CARE O PRIMESTI INCLUDE LA RANDUL EI UN ZAMBET, AI CASTIGAT. CA SA DETII UN ZAMBET CONVINGATOR SI ATRACTIV, CABINETUL STOMATOLOGIC DR.PASCULESCU CRISTINA TI-A PREGATIT O OFERTA SUPERBA!– DACA ESTI UN PACIENT NOU – VEZI PE WWW.REDUCERIBENEFICE.RO

Cabinetul stomatologic Zambetdent din str. Moinesti nr.8, sector 6, Bucuresti este un cabinet care ofera o gama larga de servicii dentare, de la tratamente profilactice si curatire, pana la restaurari protetice de calitate.

Cabinet stomatologic Zambetdent ofera o gama larga de servicii stomatologice, in mare parte cu reducerea pretului de cost prin colaborarea cu Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti. La aceasta clinica stomatologica se efectueaza tratamente odontale de reabilitare fizionomica si functionala prin obturatii si restaurari cu materiale compozite de ultima generatie. Cand vitalizarea dintelui este afectata, sau cand gradul de inflamatie a pulpei dentare (nervului) este prea mare, se fac devitalizari si tratamente de canal de cea mai buna calitatate, conservand aspectul si integritatea dentara.

In cazurile in care ne prezentam la cabinet stomatologic prea tarziu si este neaparat necesar, se face extractia dintilor afectati cu pierderi de substanta coronara sau cu infectii cronice, urmand ca dupa vindecare sa se recurga la tratament de protezare cu coroane si punti dentare fixe sau cu proteze mobilizabile.

Aceasta clinica stomatologica colaboreaza cu laboratoare dentare bine dotate material, ceea ce face ca lucrarile dentare sa fie executate foarte bine si in timp util, astfel incat restaurarea fizionomica si functionala sa fie in cei mai buni parametri.

La cabinet stomatologic Zambetdent se folosesc materiale ceramice (portelanuri) de cea mai buna calitate, asigurand astfel la nivel inalt functia biologica de protectie foarte buna a gingiei si tesuturilor din cavitatea orala.

De asemenea, pentru cei care doresc reabilitarea cu implant dentar, se colaboreaza cu chirurgi care sunt foarte buni profesionisti.

Pentru persoanele de varsta a treia (pensionari), la restaurarea protetica prin protezare cu proteze mobilizabile, exista beneficii, Casa de asigurari de sanatate Bucuresti decontand o buna parte din pretul de cost.

Nu in ultimul rand, este bine sa amintim si de profilaxie. La acest cabinet stomatologic se efectueaza detartraj ultrasonic insotit de periaj profesional, tratamente gingivale, de reducere si vindecare a inflamatiilor si de prevenire a boli parodontale; de asemenea se efectueaza si tratamente de albire dentara.

Efectueaza o programare la clinica stomatologica Zambetdent: str. Moinesti nr.8, sector 6, Bucuresti (cartier Militari / blvd. Iuliu Maniu / metrou Gorjului), tel: 0754077274; 0722244058

Cabinetul stomatologic Zambetdent colaboreaza cu medici specializati in Ortodontie, Chirurgie orala, fiind in masura sa ofere si servicii din aceste domenii. De asemenea, lucrarile protetice se realizeaza prin colaborarea cu laboratoare de Tehnica dentara performante.

Echipa de medici de la clinica stomatologica Zambetdent va asteapta pentru consulturi si rezolvarea terapeutica a tuturor problemelor din sfera dentara! Cu o experienta profesionala de peste 16 ani in stomatologie in decursul carora am avut sute de pacienti multumiti, echipa noastra isi propune realizarea unui plan de tratament adaptat fiecarei situatii clinice, comunicarea cu pacientul si explicarea fiecarei etape de tratament.
 

Zambetdent – cabinet stomatologic care lucreaza cu Casa de Asigurari Bucuresti 

Este unul din putinele cabinete stomatologice care au contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, ceea ce reprezinta un mare avantaj, multe dintre manoperele stomatologice beneficiind de reduceri importante. In ceea ce priveste pretul de cost, o serie de tratamente esentiale ca extractia dentara, devitalizarea, obturatie sunt realizate cu preturi reduse, pacientul beneficiind de calitate de asigurat.
Pentru a beneficia de reducerea oferita de Casa de asigurari Bucuresti este necesar doar cardul de sanatate si o copie a cartii de identitate, iar pentru copii o copie dupa certificatul de nastere. Pentru protezarea edentatiilor intinse sau totale, cand se face cu proteze mobilizabile sau totale, o mare parte din pretul de cost este sustinuta de Casa de Asigurari Bucuresti.
De asemenea, la aceasta clinica stomatologica o serie de reparatii a protezelor pot beneficia de reduceri de pret. Acest fapt este foarte important pentru pensionari, persoanele defavorizate, etc.

Contact cabinet stomatologic Zambetdent: str. Moinesti nr.8, sector 6, Bucuresti (cartier Militari / blvd. Iuliu Maniu / metrou Gorjului), telefon: 0754077274; 0722244058

Suntem foarte atenti la detalii si abordam cu calm si rabdare fiecare etapa de rezolvare a afectiunilor dentare pentru a va reda zambetul si increderea. In acest cabinet stomatologic puteti beneficia de implant dentar, detartraj profesional cu ultrasunete, montaj coroana dentara si multe altele servicii stomatologice.

Cabinetul stomatologic este dotat cu doua scaune dentare noi si aparatura medicala de ultima generatie. Materialele stomatologice folosite in clinica noastra sunt dintre cele mai performante si provin de la cei mai renumiti producatori din lume. Pentru siguranta pacientilor avem masuri stricte de igiena si sterilizare moderna conforma cu normele europene. 

Oferim reduceri pentru pensionari si salariati; copii gratuit in limita contractului cu CAS-MB. 

Cateva din procedurile dentare acoperite in acest clinica stomatologica sunt: Chirurgie orala, Implantologie, Terapia cariilor, Regenerare osoasa, Endodontie, Punte fixa de ceramica, Reconstructia dintilor, Parodontologie (tratament parodontoza), Ortodontie (aparate ortodontice), Prezentare clinica, Cosmetica dentara, Profilaxie dentara, Stomatologie copii.

Daca veniti prima data la cabinetul nostru ar fi bine sa va prezentati si cu eventualele radiografii dentare pe care le aveti acasa.

Poate fi mersul la dentist o vizita placuta? Pentru ca aceasta sa fie posibil, am creat o ambianta confortabila; Clinica stomatologica Zambetdent dispune de o sala de asteptare cu tv si dozator apa, aer conditionat si centrala termica proprie.

Va asteptam! 

Call Now Button